Header image

Gecertificeerde Verkeersregelaars al vanaf € 21,25 per uur

Cratos Verkeersregelaars is een organisatie gespecialiseerd in het leveren van verkeersregelaars. In elke grote stad van Nederland hebben wij een poule van verkeersregelaars, hierdoor hebben wij een landelijke dekking. Doordat Cratos veel werkt op vaste projecten kunnen wij u een scherp tarief bieden, onze verkeersregelaars zijn al beschikbaar voor langdurige projecten vanaf € 21,25 per uur.

Onze kwaliteitswaarborging:   Gecertificeerde verkeersregelaars + VCA certificaat

De verkeersregelaars van Cratos hebben een cursus gevolgd om als bevoegd verkeersregelaar te kunnen optreden. Deze verkeersregelaars zijn allen volgens de door de overheid gestelde normen gecertificeerd. Aanvullende hierop hebben onze verkeersregelaars een VCA cursus gevolgd. Hierbij staat de veiligheid van de verkeersregelaars tijdens het werk centraal.

Verkeersregelaars
Onze Verkeersregelaarss werken voor (grote) bouwondernemingen maar ook gemeenten maken met grote regelmatig gebruik van onze verkeersregelaarsdiensten. Cratos Verkeersregelaars werkt landelijk en heeft daarmee een groot bestand aan tevreden afnemers. Omdat wij zeer service en kwaliteit enorm belangrijk vinden hebben onze verkeersregelaars een streng selectieproces. Hierbij zijn onze verkeersregelaars getest op hun mondelinge vaardigheden en diverse uitdagende casusvragen. Hierna hebben onze verkeersregelaars hun examens afgelegd.

Ervaren & Punctueel
De Verkeersregelaars van Cratos zijn op de kleine projecten opgeleid totdat zij voldoende ervaring hebben om op de uitdagenste opdrachten aan het werk te kunnen. Onze Verkeersregelaarss worden voordat zij aan het werk gaan uitvoerig gebriefd over de werkzaamheden en de eventuele gevaren. De Verkeersregelaar is ruim op tijd op het project aanwezig zodat u stipt op tijd met uw werkzaamheden kunt aanvangen.

Representatief & Betrouwbaar
Een Cratos Verkeersregelaar is een net en betrouwbaar persoon. Hierop selecteren wij tijdens het selectieproces onze verkeersregelaars. De verkeersregelaars van Cratos spreken allemaal vloeiend Nederlands omdat wij het belangrijk vinden dat onze verkeersregelaars bepaalde verkeerssituaties kunnen toelichten.

Verkeersregelaars, Beroepsverkeersregelaars of Evementverkeersregelaars

Cratos verkeersregelaars biedt verschillende soorten verkeersregelaars. Beroepsverkeersregelaars en evenemtenverkeersregelaars. Onze beroepsverkeersregelaars zijn volledig gecertificeerd en voornamelijk werkzaam op bij bouwwerkzaamheden of uitgevallen verkeersregelinstallaties of incidenten.  Onze evenementverkeersregelaars zijn ook volgens de verplichte norm gecertificeerd alleen hebben zij een extra cursus gevolgd over service en behulpzaamheid. De evenementenverkeersregelaars zijn werkzaam in de welbekende verkeersregelaarskleding met daaronder een wit overhemd met een blauwe stropdas. De uitstraling van onze verkeersregelaars is daarmee zeer professioneel.

Wilt u meer Informatie of een verkeersregelaar reserveren?

Wilt u meer informatie ontvangen over (de prijzen) van onze Verkeersregelaars of direct een reservering maken? Onze medewerkers staan u graag ter woord via het telefoonnummer 088-2333388.

Cratos verkeersregelaars heeft een landelijke dekking, hieronder vindt u een overzicht van de provincies en plaatsen waar wij onze verkeersregelaars leveren.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.

One Response